info@simple-it.nl

0492 326200

Simple IT Solutions

IT is hard, so we keep IT simple...

Websites

Sterk door samenwerking

Is uw bedrijf al bekend op het internet?

Logo Internetpromotie Thijs den Dikken zonder achtergrondSimple IT Solutions heeft een goede samenwerking met Internetpromotie Thijs den Dikken, een kleinschalig bedrijf dat zich onderscheidt door actieve communicatie en resultaten volgens de wens van de klant met betrekking tot websites en webwinkels. Dit bedrijf verzorgt uw gehele promotiebeleid op het internet. Waar men vaak begint met een website, is dit natuurlijk uit te breiden met vormen van Social Media.

Vrijwel ieder bedrijf heeft tegenwoordig websites. Laat Internetpromotie Thijs den Dikken ook een website voor uw bedrijf bouwen. Creëer een website naar eigen smaak: door de actieve communicatie tijdens de ontwikkeling van uw site zal uw site exact worden zoals u die graag zou willen hebben. Wij zullen er ten alle tijden al onze moeite in steken om uw website te laten uitstralen wat uw bedrijf uitstraalt. Of u nu een strakke en moderne informatieve site wilt hebben of een grote publiektrekkende aandachtsknaller, wij zijn in staat om u de website te geven waar u naar op zoek bent. Projecten tonen door middel van slideshows  en rokboxen? Een verzorgd klantenbestand? Wij maken het allemaal mogelijk!

Voor meer informatie over de website verwijzen wij u door naar de website van Internetpromotie Thijs den Dikken:
www.thijsdendikken.nl

Website & Webwinkel

U treft ze steeds meer aan: de webwinkels worden van essentieel belang op het internet. Internetpromotie Thijs den Dikken verzorgt uw webshop geheel op maat met vele uitbreidingen, waarvan u hieronder enkele terugvindt.

Lees hier meer over webwinkels!

 

Downloads

Download hier uw aanvraagformulier voor uw eigen domeinnaam en de bijbehorende hosting.