info@simple-it.nl

0492 326200

Simple IT Solutions

IT is hard, so we keep IT simple...

Simple IT Secure

Voor zowel particulieren en bedrijven

Simple IT Secure is het nieuwste product van Simple IT Solutions, wat geheel nieuw is in de markt voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden u een compleet pakket aan, dat uw systeem beheert, onderhoudt, laat functioneren en controleert. Kortom, wij nemen de verantwoordelijkheid dat uw altijd, overal en wanneer u maar wilt zorgeloos en probleemloos gebruik kunt maken van uw systeem!

Hoe werkt Simple IT Secure

Zorgeloosheid is het belangrijkste woord wanneer het gaat over ons product Simple IT Secure. Herkent u de problemen met uw netwerk, een niet werkende printer of overige functionaliteiten welke plotseling vastlopen of niet meer werken op uw computer of laptop? Dan is dit de ideale oplossing voor u.

Het is vanaf heden niet meer nodig om uw ICT ‘er te bellen voor een afspraak. Sterker nog, laat uzelf tegenwoordig niet meer weerhouden van hetgeen u op uw computer/tablet wilt uitvoeren. Immers, wanneer er iets misgaat met uw pc, lossen wij het direct op afstand voor u op. U maakt de ticket aan, zodat wij direct kunnen kijken naar uw probleem!

Voordelen van Simple IT Secure

Behalve het feit dat u direct wordt geholpen met al uw computerproblemen, bieden wij nog meer innovaties op het gebied van uw gebruiksgemak. Wij zorgen voor alle updates die u computer nodig heeft. Of het nu gaat over Java, Adobe, Windows, Office, etc., wij onderzoeken welke updates u nodig heeft en zullen zorgeloos en ongemerkt zorgen dat uw systeem altijd, overal en wanneer dan ook up-to-date is.
Betaalde -en niet werkende virusscanners zijn ook niet meer nodig. Binnen ons systeem zit een uitgebreide erkende virusscanner, welke meer virussen onderschept én behandeld dan welke andere scanner dan ook!

Kosten en Service

Wilt u graag op een door u te bepalen frequentie (wekelijks, maandelijks, per kwartaal, per jaar) op de hoogte gehouden worden van al de werkzaamheden die ons systeem en onze systeembeheerder voor u hebben uitgevoerd, dan kunt u deze rapportages kosteloos bij ons aanvragen. Wij hanteren een vast maandbedrag van slechts €7,99* waarbij uw zorgen verleden tijd worden!

Bent u op zoek naar hetgeen Simple IT Solutions voor bedrijven kan bieden, ga dan ook naar de pagina IT Management: Klik hier…

* Probleemoplossingen binnen 30 minuten zijn geheel vrijblijvend. Slechts bij tijdrovende reparaties op afstand hanteren wij uurtarief. Indien dit vereist is, zullen wij dit altijd alvorens met u overleggen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief 21% BTW.