info@simple-it.nl

0492 326200

Simple IT Solutions

IT is hard, so we keep IT simple...

Netwerkbeheer

Simple IT Solutions als uw netwerkbeheerder?

Laat Simple IT Solutions uw netwerkbeheer regelen. Wij zorgen voor het beheer van het computernetwerk tijdens de dagelijkse kernactiviteiten van uw onderneming of huishouden. Wij automatiseren alles naar wens. Elke computer communiceert met al uw andere technologische facetten, zoals andere computers, notebooks, printers, enzovoorts. Over het algemeen wordt deze dienst LAN genoemd, maar wij kunnen voor u ook een netwerk oprichten dat zich groter kan manifesteren. Dit wordt doorgaans een WAN genoemd. Netwerk -de infrastructuur tussen servers, werkstations, netwerkapparatuur en bekabeling- is van groot belang.

ID-100111207

Onze taak voor uw netwerkbeheer

Wij zorgen er voor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij controleren, onderhouden en beheren alles voor u. Zo zullen wij ervoor zorgen dat er voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit van de infrastructuur aanwezig is.

Verder staan wij garant voor een optimale bereikbaarheid. Service en advies vinden wij uiterst belangrijk en worden bij ons dan ook zeker nageleefd.