info@simple-it.nl

0492 326200

Simple IT Solutions

IT is hard, so we keep IT simple...

IT Management

Zowel voor bedrijven als particulieren!

Simple IT Secure is het nieuwste product van Simple IT Solutions, wat geheel nieuw is in de markt voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden u een compleet pakket aan, dat uw systeem beheert, onderhoudt, laat functioneren en controleert. Kortom, wij nemen de verantwoordelijkheid dat uw altijd, overal en wanneer u maar wilt zorgeloos en probleemloos gebruik kunt maken van uw systeem!

Als bedrijf kunt u natuurlijk ook enorm veel baat hebben bij het product Simple IT Secure. Graag verwijzen wij u alvorens naar de productpagina voor wat praktische informatie: klik hier…

Nooit meer zorgen binnen uw bedrijfssystemen?

De termen effectiviteit en efficiëntie worden in het bedrijfsleven steeds vaker gebruikt en hiermee gaat een steeds grotere mate van  betrokkenheid bij gepaard. Met Simple IT Solutions kunnen wij samen nu zorgen voor een zorgeloos werkklimaat bij uw bedrijf. Ieder systeem wordt voorzien van ons product, zoals te lezen op de productpagina. In dat geval wordt iedere computer of laptop volledig beveiligd van virussen, zodat dure virusscanners voor uw onderneming niet meer nodig zijn. Verder worden alle benodigde updates, welke na onderzoek worden vastgelegd, keurig en direct geïnstalleerd op alle systemen. Dit gebeurd allemaal op afstand, zodat u zorgeloos en ongemerkt uw werknemers verder kunt laten werken aan hun eigen bedrijf gerelateerde taken.

Mocht iemand binnen uw onderneming een probleem ontdekken, wat hen weerhoudt verder te werken, dan vormt dat tegenwoordig geen belemmering meer. Uw personeel kan direct een ticket aanmaken, waarnaar hij spoedig wordt geholpen door een van onze experts.

Flexibiliteit: Simple IT Secure is voor alle groottes van ondernemingen

Door de flexibiliteit die Simple IT Solutions biedt maakt het niet meer uit hoe groot uw onderneming is in termen van aantal werknemers. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en passen daar ons aanbod op aan. Zeker voor het MKB, welke tot op heden nog steeds minder ICT in huis hebben dan de relatief grotere bedrijven, kan dit een uitstekend voordeel zijn binnen uw onderneming.

Interesse?

Wilt u graag meer weten of een passende offerte ontvangen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u bijzonder graag te woord om u nog beter te informeren over de kwaliteit en mogelijkheden die ons product Simple IT Secure te bieden heeft.