info@simple-it.nl

0492 326200

Simple IT Solutions

IT is hard, so we keep IT simple...

Hosting

Van essentieel belang voor uw bedrijf op het internet: domeinregistratie en webhosting

Domeinregistratie

ID-10021692Simple IT Solutions heeft zich uitgebreid met de mogelijkheid tot domeinregistratie. Wij zijn bevoegd om elke domeinextensie (.nl, .com, .eu, enz.) voor u te registreren, mits deze natuurlijk vrij is.

Een domeinregistratie biedt u een groot aantal mogelijkheden. Allereerst kunt u dit uitbreiden met een webhostingpakket, zodat u ruimte op het internet heeft om bijvoorbeeld een website te bouwen. Een website laten bouwen is natuurlijk ook mogelijk. Simple IT Solutions is nauw verbonden met een webdesigner, die u alle persoonlijke aandacht geeft om een website op maat te maken voor uw bedrijf.

Overzetting van domeinnamen is natuurlijk ook mogelijk. Indien uw domein zich momenteel bij een andere provider bevindt, is het geen enkel probleem om deze over te laten zetten. Wij regelen dit allemaal voor u.

Hosting

Als u uw domeinnaam al bij Simple IT Solutions heeft ondergebracht, is het natuurlijk ook mogelijk om een website te hosten. Hierbij kunt u gebruik maken van verschillende hostingpakketten. Wij zullen samen met u het geschikte pakket zoeken. Dit maakt het onder andere ook mogelijk om te e-mailen via uw eigen domein. E-mailadressen als info@uwdomein.nl worden hier mogelijk.

Downloads

Download hier uw aanvraagformulier voor uw eigen domeinnaam en de bijbehorende hosting.