info@simple-it.nl

0492 326200

Simple IT Solutions

IT is hard, so we keep IT simple...

Experteam

Alle gemak van een persoonlijke computerexpert

Het liefst zou je een probleem met je computer of internet direct zelf oplossen. Maar daarvoor heb je vaak geen tijd of je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je schakelt liever niet weer een vriend of familielid in, ook omdat je niet wilt dat een bekende je bestanden bekijkt. Het Experteam biedt je alle gemak: je maakt telefonisch via 0800 0471 of via internet een afspraak en er komt een expert bij je aan huis. Hij helpt je graag snel en vakkundig weer op weg.

expert

Daarom 'Experteam'

Deskundig

Van het Experteam mag je kwaliteit verwachten. Onze professionals lossen maar liefst 95% van de computer- en multimediaproblemen van onze klanten op. Ook geven we advies en uitleg over systemen, software, computer- en multimedia apparatuur. Kunnen we je vraag niet beantwoorden, dan geven we je in elk geval advies waar je mee verder kunt.

Persoonlijk

Onze lokale experts werken verspreid over heel Nederland. Er is daarom altijd een expert bij je in de buurt die je probleem kan oplossen. Gewoon bij je thuis of op het werk. We laten je altijd van tevoren weten wie er bij je aan de deur komt.

Dichtbij

Dankzij onze landelijke dekking kan er snel een expert bij je langskomen, ook 's avonds of op zaterdag. Als de nood hoog is staat er dezelfde dag nog iemand bij je op de stoep, anders binnen één of twee dagen.

Voordelig

Je betaalt nooit te veel bij het Experteam. Bovenop ons voordelige tarief van €45 voor het eerste half uur, en €15 voor ieder extra benodigd kwartier, komen geen voorrijkosten. En je ontvangt altijd een overzicht van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd.